Bucataria

Bucataria tiroleza este un bun exemplu de bogatie multiculturala. Originalitatea consta in diversitatea retetelor, modul in care ei au stiut sa preia, sa mentina sau sa modifice unele elemente din celelalte bucatarii.

In cadrul bucatariei tiroleze, gasim influente din Elvetia, Italia si Germania.

Faimoase in bucataria tiroleza sunt anumite preparate foarte apreciate, atat de catre gurmanzi cat si de catre cunoscatori, cum ar fi:

  • fondue de branza, care se face cu binecunoscuta branza gruyere
  • schnitzel-ul vienez din carne de vitel
  • renumitele tocanite cu diverse sosuri si multe alte preparate

Dulciurile joaca un rol important in cadrul bucatariei tiroleze acestea fiind renumite pentru cateva retete cum ar fi strudelul cu mere (apfelstrudel), sturdelul cu branza (topfenstrudel), fondue de ciocolata.

O alta reteta apreciata este Tortul Krantz, un tort cu nuca si crema de vanilie fiarta.

La Restaurant Tirol veti putea avea parte de toate acestea, intr-un ambient placut, servicii de inalte standarde si un personal a carui misiune principala va fi de a va satisface toate curiozitatile si poftele culinare.